Privatnost podataka

Kusur Loyalty d.o.o. prikuplja, čuva i obrađuje podatke koji su potrebni radi korištenja Kusur aplikacije, kao i zbog profesionalnih odnosa između Kusur Loyalty d.o.o. i korisnika, te korisnika međusobno.

Prikupljamo nekoliko vrsta podataka o korisniku:
1. Lični podaci (ime, prezime, adresa e-pošte, broj telefona, datum rođenja, spol)
2. Korisničke postavke (postavke notifikacija, jezik)
3. Podaci anketa

Svako prikupljanje podataka izvršeno je isključivo uz saglasnost i pristanak naših korisnika i služi isključivo da bi naši korisnici mogli koristiti opcije Kusur aplikacije.

Lični podaci naših korisnika pohranjuju se uvek i isključivo na dobrovoljnoj osnovi. To znači, samo onda kada nam naši korisnici prilikom registracije ustupe svoje lične podatke. Način ustupanja tih podataka podrazumijeva da svaki korisnik sam, dobrovoljno unese podatke o sebi prilikom registracije.

Tokom izvršavanja naših ugovornih i zakonskih obaveza vaši lični podaci dostupni su samo našim djelatnicima i našim korisnicima usluga (vlasnici klijentskih profila/klijenti) na koje ste se vi konektovali prilikom korištenja Kusur aplikacije. Naše korisnike usluga i obavezuju ugovori o obradi podataka i oni su dužni osigurati povjerljivost i zaštitu podataka prema GDPR-u.

Vaše lične podatke možemo obrađivati kako bismo vas obavijestili o našim uslugama i ponudama koje mogu biti zanimljive vama ili vašem poslu.

Naša web stranica prihvaća upotrebu „kolačića“. To su alati koji se koriste za prikupljanje i analizu informacija potrebnih za funkcionalnost vaše web stranice.

Ukoliko korisnik želi izbrisati osobne podatke prikupljene tijekom registracije, to može učiniti kroz korisničke postavke u aplikaciji ili slanjem e-maila na adresu: info@kusur.rs.